Camera systeem

Het is bij ons mogelijk om de complete rijles op camera vast te leggen. Hiervoor hebben wij een speciaal camera systeem aangeschaft. Deze camera filmt zowel wat er buiten de auto gebeurt (hetgeen wat je zelf ook door de voorruit ziet), alsmede hetgeen wat er binnen de auto gebeurt (de instructeur en de leerling). Tevens kun je via Google maps precies volgen welke route je gereden hebt. Voordeel van dit systeem is dat je de rijles thuis nog eens na kunt kijken zodat u er nog meer van kunt leren. En wat is er leuker dan dat je de eerste les aan anderen kunt laten zien. Ook kunnen wij dit in de lesauto gebruiken om wanneer dit meerwaarde heeft een bepaalde gebeurtenis te evalueren.

Het benodigde geheugenkaartje en software krijg je gratis bij een lespakket. Het geheugenkaartje blijft jouw eigendom. Jij bepaald dus wie de beelden wel of niet te zien krijgt!

Het gebruik van het camera systeem is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wanneer je dit niet op prijs stelt wordt de camera tijdens het lessen niet gebruikt. Het gebruik van de camera registratie is gedurende je gehele rijopleiding gratis!