Rijbewijs B

Wij verzorgen alleen de opleiding voor de auto (B rijbewijs). Hiervoor volg je  lessen van 60 of 90 minuten. Het aantal lessen wat je nodig hebt is afhankelijk van de vorderingen die je maakt. De tijdstippen van de rijles worden in overleg met de instructeur vastgelegd. Voorafgaande aan de eerste rijles komt de instructeur bij je langs om al uw vragen door te nemen en aan te geven wat je van ons kunt verwachten.

Faalangst

Twan en Yvon hebben samen deelgenomen aan de training Faalangst. Hierdoor kunnen wij leerlingen met faalangst nog beter begeleiden, uiteraard hebben ook de rest van de leerlingen hier baat bij.

Rijvaardigheidstraining

Voelt u zich niet prettig in het verkeer of bent u al jaren de autosnelweg niet meer op geweest. Ook dan kunt u bij ons terecht!  Wanneer u in het bezit bent van een rijbewijs is er bij ons de mogelijkheid om de rijvaardigheid op peil te houden of bij te spijkeren, dit is natuurlijk geheel naar eigen wens of op advies van de instructeur in te vullen. Ook zal het nieuwe rijden aan bod komen.

Rijtest CBR

Soms is er meer informatie nodig over de geschiktheid van een bestuurder in de praktijk, bijvoorbeeld wanneer een leerling bepaalde medicijnen gebruikt of wanneer een bestuurder door een herseninfarct is getroffen. De medisch adviseur zal u in zo’n geval verwijzen naar een rijtest met een deskundige praktische rijgeschiktheid van het CBR. Dit is geen rijexamen maar een rijtest. Een rijtest wordt afgenomen om te kijken of de betrokkene het motorvoertuig op een veilige en verantwoorde manier bestuurt.